Vesić: Vatra još nije ugašena, ekipe stigle na lice mesta za četiri minuta (FOTO, VIDEO)

518

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je u toku intervencija beogradskih vatrogasaca u soliteru u Ulici vojvode Stepe 114 i da za sada nema povređenih građana.

„Vatrogasna jedinica dobila je u 13.50 dojavu da izlazi dim iz stana na 17. spratu u Ulici vojvode Stepe 114. Ekipe su stigle na lice mesta, za četiri minuta, u 13.54. Ustanovljeno je da izbija dim kroz terasu stana na 17. spratu. Stanari stana su evakuisani i za sada nema povređenih. Intervencija je u toku“, rekao je Vesić.

Beograd, 29. aprila 2019. - U jednom stanu u ulici Vojvode Stepe na Vozdovcu izbio je pozar, receno je Tanjugu u MUP-u. Kako se navodi, vatrogasne ekipe su na terenu. Kako prenose beogradski mediji, pozar je izbio oko 13.45 casova u jednom od solitera. FOTO TANJUG / STRAHINJA RISTIC/ bg
FOTO TANJUG / STRAHINJA RISTIC

Kako je saopšteno, Vesić je zahvalio „vatrogascima koji su odmah reagovali“, ali i zamolio medije da vesti i požaru u ovom soliteru „ne prenose senzacionalistički“.

„Neko ko čita sajtove mogao bi da pomisli da gori čitav soliter, što nije tačno. Vatra je zahvatila jedan stan i najvažnije je da stanari ovog solitera slušaju naređenja vatrogasaca, da stanari okolnih zgrada ne prilaze ovom soliteru i da svi prate zvanična saopštenja MUP-a, jer vatra još nije ugašena“, kaže Vesić.

Zahvalio je vatragosnim jedinicima MUP-a Srbije na brzoj i profesionalnoj reakciji.

Beograd, 29. aprila 2019. - Ekipa hitne pomoci ukazuje pomoc povređenima u pozaru. U jednom stanu u ulici Vojvode Stepe na Vozdovcu izbio je pozar, receno je Tanjugu u MUP-u. Kako se navodi, vatrogasne ekipe su na terenu. Kako prenose beogradski mediji, pozar je izbio oko 13.45 casova u jednom od solitera. FOTO TANJUG / DRAGAN KUJUNDZIC/ bg
FOTO TANJUG / DRAGAN KUJUNDZIC

Vatrena stihija zahvatila soliter na Voždovcu, požar se širi velikom brzinom (FOTO) (VIDEO)

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...