Kako će izgledati iPhone ove godine? Kad se skupe svi izveštaji – ovako (VIDEO)

Sve ono što mislimo da znamo o novim telefonima u jednom videu

141

Čuli ste već o novom konceptu ovogodišnje generacije iPhone uređaja, glasine se ređaju, ali sada se pojavio jedan zanimljivi video koji objedinjuje sve nepotvrđene izveštaje o sledećoj generaciji Apple telefona. I toga ima poprilično, jer nove informacije stalno stižu, iako je ostalo još malo manje od pola godine do otkrivanja nove generacije.

Video je napravio Hassan Kaymak za ConceptsiPhone. Ono što je najočiglednije je da se na poleđini nalaze tri kamere, o čemu smo vam već pisali ranije. Nagađamo sad, ali to bi moglo da donese istu kombinaciju teleobjektiva i širokougaonog objektiva kao i prošlogodišnji iPhone XS, ali sa dodatim sočivom za široki ugao.

Kad već pričamo o kamerama, u ovom videu se vidi FaceTime kamera od 12MP, što je unapređenje u odnosu na poslednje izveštaje.

Autor videa je prihvatio nagađanje da će iPhone 11 (radni naziv, ne znamo kako će se zvati) imati USB-C port, baš kao i poslednja generacija iPad Pro uređaja. Oko ovoga se ne slažu svi, ako treba da se naglašava.

Ono oko čega se, međutim, baš svi izveštaji slažu jeste da će ovogodišnja generacija imati iste veličine kao i sadašnja. Na videu se vide iPhone 11 sa 5,8 inčnim OLED displejom, kao i iPhone 11 MAX sa 6,5 inčnim ekranom. Govorka se još i o iPhoneu 11R, koji bi trebalo da ima displej dijagonale 6,1 inča.

Pogledajte i sami ovaj zanimljivi video:

Hassan Kaymak/ConceptsiPhone

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...