Policija uputila apel građanima povodom 1. maja kako bi se izbegle neželjene situacije

150

BEOGRAD – Direktor policije Vladimir Rebić pozvao je povodom Međunarodnog praznika rada građane da budu odgovorni prema sebi i drugima i poručio da će pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i tokom prvomajskih praznika biti na svom radnom mestu i brinuti o bezbednosti građana.

Rebić, koji je danas obišao Upravu za upravne poslove Policijske uprave za grad Beograd, saobraćajnu patrolu na naplatnoj rampi Vrčin i policijsku i vatrogasnu stanicu u Sopotu, rekao je da će policijski službenici sutra biti prisutni na svim lokacijama u Srbiji na kojima se okuplja veći broj građana, kako bi osigurali maksimalnu bezbednost.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sutra će biti angažovani na svim izletištima u Srbiji, gde se očekuje veliki broj građana koji će obeležiti Prvi maj, kako bi osigurali bezbednost i pružili pomoć, ukoliko bude potrebno“, rekao je Rebić.

Direktor policije čestitao je građanima Međunarodni praznik rada i apelovao na njih da vatru pale isključivo na mestima na kojima je to dozvoljeno kako se izbegle sve neželjene situacije i kako bi sve prošlo u najboljem redu.

Kako je naveo, pripadnici saobraćajne policije biće angažovani i pružiće svoj doprinos kako bi bilo što manje gužvi na putevima.

Rebić je rekao i da će zaposleni u Upravi za upravne poslove u Ljermontovoj ulici u Beogradu i sutra i prekosutra, kao i tokom uskršnjih praznika, raditi kako bi građani mogli da obave sve poslove u vezi sa izdavanjem ličnih dokumenata.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...