Solskjerov novi problem, izribao napadača pred svima! Bez Pogbe se može, vraća se Rio?!

140

Solskjeru se praktično dešava isto što i Murinju. Novi igrač sa kojim ima problem, posle Pogbe je Marsijal. Norvežanin je izribao Francuza zbog nezainteresovanosti prilikom zagrevanja, nepoštovanja prema kondicionom treneru. Marsijal je tvrdio da ga bole leđa, ali to nije prošlo kod Solskjera.

Problem je što je nesumnjivo talentovani napadač ponovo daleko od forme iz prvog dela sezone, kao da je povukao ručnu kada je zaradio novi petogodišnji ugovor.

Murinjo je čak hteo da ga proda prošlog leta zbog ponašanja, setimo se da je kasnio pet dana na povratak u Ameriku posle rođenja deteta, ali na kraju je ostao, iako je bilo interesovanja najvećih klubova na svetu.

Pogba je kontantan problem, Pol Skols kaže da se njegov odlazak, kako sada igra, ne bi osetio i da su mnogo bolji igrači napuštali Junajted, pa je klub to uspevao da amortizuje.

Skols je podsetio da Pogba već ima 26 godina i da se tu više ne može govoriti o nekoj nezrelosti i sličnim stvarima.

Na kraju, jedna dobra vest za navijače „Đavola“, Riju Ferdinandu je ponuđena uloga sportskog direktora čime bi se nastavio proces povratka bivših igrača u klub.

Prema tim informacijama, Ferdinand bi bio prvi sportski direktor u istoriji, on je ranije odbio Glejzere kada je bord u pitanju zbog obaveza. Trenutno radi kao komentator, a uspešan je u biznisu u modnoj industriji, osim toga drži restoran.

Rio je bio u Junajtedu od 2002. punih 12 godina, osvojio sve, sa Solskjerom je bio saigrač pet godina, imaju odličan odnos. Junajted bi da profitira od svojih legendi, na sličan način na koji je to učinio Ajaks sa Overmarsom i Van der Sarom.

Pročitajte sve o sportu na portalu sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...