U Kuršumliji 2. maj proglašen za dan žalosti

105

KURSUMLIJA –  U opštini Kuršumlija 2. maj proglašen je za dan žalosti zbog pogibije pet osoba u saobraćajnoj nesreći u selu Barlovo, odlučeno je danas u opštini Kuršumlija.

Saobraćajna nesreća se dogodila jutros rano u selu Barlovo, u opštini Kuršumlija, na magistralnom putu Niš-Priština, kada je autobus preduzeća „Nišekspres“ skrenuo u suprotnu kolovoznu traku i direktno se sudario sa kamionom.

Kamion sa dve prikolice, natovarene kukuruzom i autobus su se prilikom sudara zapalili.

Vozač autobusa, dvoje putnika i vozač kamiona su poginuli na licu mesta, dok je jedna putnica iz autobusa, preminula u niškom kliničkom centru, od posledica povreda.

Još nije poznat uzrok te teške saobraćajne nesreće.

Načelnik Uprave saobraćajne policije u Beogradu Nebojša Arsov, koji je bio na mestu nesreće, kazao je agenciji Beta da će posle sprovedene istrage i posle izjava povređenih putnika, biti utvrđen uzrok nesreće.

„Za sada jedino znamo da je autobus prešao u traku za vozila iz suprotnog smera, što se i videlo na licu mesta. Razlog još ne znamo“, kazao je Arsov.

Dvojica povredjenih putnika se nalaze u niškom kliničkom centru, dok se još tri osobe iz autobusa nalaze u prokupačkoj bolnici.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...