Neki tvrde da spot “ostavlja bez daha”, ali komentari javnosti podeljeni (VIDEO)

400

Turistička organizacija Republike Srpske napravila je spot u kojem se promovišu lepote Srpske, a RTRS je emitovanje spota propratila komentarom da on traje samo tri munuta ali da ostavlja bez daha, dok su komentari u javnosti BiH podeljeni.

„Nemamo hotel sa šest zvezdica, ali da li je bitno gde spavate ako možete da se probudite u predelima iz snova“, govori narator na engleskom jeziku, prenosi Klix.ba.

U videu se promovišu kanjon Vrbasa, planine, Bilećko jezero, kao i kulturno-istorijski spomenici, a promotivni video završava porukom: „Mi smo ponosni ljudi radosne republike, republike istraživača i avanture u netaknutoj prirodi i ne zaboravimo da smo mi Republika Srpska – ništa, ali mnogo, mnogo više“.

Klix.ba prenosi da je spot izazvao podeljena mišljenja u BiH, pa tako dok su se jedni pitali zašto se u spotu posebno ističe RS, kad je ona deo BiH, drugi se pitaju zašto u njemu nema Banjaluke, nekih drugih gradova, te zastave Srpske.

Površina RS je 25.053 kilometra kvadratna i ima oko 1.400.000 stanovnika.

Republic of Srpska – Nothing much but much more | visitformore.com

Republic of Srpska – Nothing much but much more ?Nature, freedom, adventure, gastronomy, unexplored… ❤ Perfect choice for all of us connected with nature, culture explorers and admirers of taste and sound of the untouched. Experience something rare, something unique, visitformore.com ?#RepublicOfSrpska #VisitForMore

Gepostet von Republic of Srpska – Visit for more am Donnerstag, 25. April 2019

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...