Drama u beogradskom naselju, devojka dozivala u pomoć, šokirane komšije sprečile veći incident

1.258

BEOGRAD – Prekjuče oko podneva u jednom stanu u beogradskom naselju Čukarička padina došlo je do, kako su nam komšije ispričale, pokušaja silovanja devojke, a veći incident sprečile su upravo komšije koje su, videvši da devojka sa terase doziva upomoć i preti da će da skoči, pozvale policiju.

Prava drama odigrala se 1. maja oko 12 sati u jednoKj višespratnici u Ulici Mladena Mitrića na Čukaričkoj padini. Mirno, praznično popodne prekinula je prodorna vika devojke, koja je sa terase jednog od stanova višespratnice dozivala upomoć govoreći kako će je silovati.

Šokirane komšije koje su izašle na terase i prozore nisu mogle da veruju da prisustvuju takvoj sceni – vidno uznemirena devojka urlala je, dok je mladić pokušavao da je uvuče nazad u stan.

Kako kažu, u jednom trenutku devojka se popela na ogradu terase, preteći da će skočiti sa šestog sprata ukoliko neko ne pozove policiju i spreči mladića u jezivoj nameri.

„Slučajno sam se zatekla u blizini kada je počela da zapomaže. U prvi mah nismo pridavali tome važnost jer se iz tog stana često čuje buka. Međutim, devojka je vikala „silovanje, silovanje“ a onda smo videli jednog mladića, kako se sa njom rve na terasi. Skamenila sam se od straha jer sam mislila da će bežeći od njega skočiti. Sve sreća pa je komšinica koja je bila pribrana pozvala policiju. Oni su brzo stigli sa dvoje kola“,  priča i dalje uznemirena stanarka ovog naselja.

Inače, kako su nam stanari ovog naselja ispričali, radi se o izuzetno problematičnom mladiću koji već duže vreme ima problema sa policijom. Kažu da u stanu živi sam, da je do nedavno sa njim živela i majka sa mlađim sinom, ali su se oni odselili.

Potvrda o ovom događaju stigla je i od policije. Iz MUP-a kažu da su postupali u ovom slučaju, te da su obavestili Drugo osnovno javno tužilaštvo kome je predat slučaj.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...