GO SNS: Živkovićeve bajke o bezbednosti samo su još jedno u nizu licemerja

79

BEOGRAD – Gradski odbor Srpske napredne stranke Beograda saopštio je večeras da je povodom niza pohvala koje je Nova stranka iznela o radu Zorana Živkovića, „dovoljno samo podsetiti da je bio ministar unutrašnjih poslova u čijem mandatu su ubijeni premijer Srbije Zoran Ðinđić, novinar Milan Pantić i policijski inspektor Boško Buha“.

„Zvuči tragikomično kada lider Nove stranke Zoran Živković govori o tome da je dok je bio ministar unutrašnjih poslova „resetovao kriminal na nulu“, kada se zna da je tokom njegovog ministrovanja bilo više od 200 ubistava godišnje, što je duplo više nego danas i kada su obračuni kriminalaca bili svakodnevnica“, ukazao je GO SNS u saopštenju.

Oni ocenjuju da Živković očigledno ne shvata da je prošlo vreme kada su na vlasti bili on i njegovi saborci Ðilas i Jeremić i kada su najveći i najvažniji investitori u zemlji bili narko-dileri.

„Zaplene narkotika su se u Živkovićevo vreme merile gramima, a danas se mere tonama. To je očigledno bila „dobro osmišljena“ ekonomska politika, da se što više novca zaradi od prodaje droge i trovanja naše dece, kako bi moglo da se nastavi na novim investicijama narko-dilera“, navodi GO SNS.

Oni ukazuju da su njegove bajke o bezbednosti samo još jedno u nizu licemerja, za koje im ne polazi za rukom da dobiju više ni taj jedan posto podrške građana Srbije.

GO SNS navodi i da je nivo njihove nervoze srazmeran podršci građana koju Nova stranka tvrdi da ima.

„Ako se manemo Živkovićeve mašte i vratimo u realnost, činjenice kažu da nervoza Srpske napredne stranke ne doseže ni do jedan posto, s obzirom da je u stvarnom svetu podrška koju je Nova dobila na izborima gotovo na nivou statističke greške“, ocenjuje GO SNS.

Smatraju da taj procenat i u budućnosti neće premašiti, što se vidi, kako kažu, iz njihovog današnjeg novog „tragikomičnog saopštenja“.

Nova stranka, povodom kriminalnih dešavanja na Banovom brdu, uputila pitanje ministru Stefanoviću

„Nakon što im je podmladak juče „izbriljirao u pokušajima da kritikuju rad Nebojše Stefanovića, izmaštavajući haos na Banovom brdu sa spaljenim restoranom „Detlić“ i zapaljenim vozilom ispred opštine, bilo bi za očekivati da su se pokrili ušima“, kaže se u saopštenju GO SNS.

Kako dodaju, kada se ispostavilo da niti je restoran spaljen, niti automobil zapaljen, nisu ni trepnuli, a kamoli priznali da uznemiravaju Beograđane sa lažnim vestima, već nastavili u istom maniru.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...