Sada možemo da vidimo kako izgleda i OnePlus 7 Pro (FOTO)

Nema iznenađenja, što je dobra vest

79

Očekuje se da će OnePlus 14. maja objaviti svoj novi flagship, OnePlus 7, kao i njegovu „nabildovanu“ verziju, OnePlus 7 Pro. Naravno, niko nije iznenađen što su procurele fotografije oba modela, jer je telefon jako popularan.

Izvor je WinFuture, koji je prilično pouzdan. Videli smo na prvom modelu, koji je objavio Slashleaks da displej nema nikakve okvire, jer selfi kamera iskače iz tela telefona:

Foto: /Leaks

Sada vidimo da je „Pro“ verzija izgleda gotovo potpuno isto, što i nije loše jer osnovni model izgleda sjajano. Iskreno, nema više šta ovde da se kaže, jer smo otprilike svi i pretpostavljali da će to ovako da izgleda.

foto: WinFuture.de

 

Ono što je zanimljivo je navodni displej koji će telefon imati, a koji je izvršni direktor kompanije Pete Lau nazvao „revolucionarnim“. Iako još ne znamo na šta se to tačno odnosi, WinFuture ponavlja glasinu da će novi modeli imati brži refresh rate, od 90Hz, što bi donelo glatkije i tečnije animacije.

OnePlus je ranije potvrdio da će „sedmica“ stići u 5G varijantama, ali za sada ne znamo da li će to doneti neke kozmetičke promene.

Ono što je još procurelo od „spekova“ navodi da ćemo dobiti novu „zver“: Quad HD+ Super AMOLED displej, baterija od 4.000 mAh, stereo zvučnike, trostruku kameru pozadi, Qualcomm Snapdragon 855, dok će RAM biti u rasponu od 6GB do 12GB, u zavisnosti od modela.

I, naravno, pošto je to OnePlus, sasvim je moguće očekivati neočekivano, jer nas ova kompanija uvek nečim iznenadi kada zvanično lansira uređaje.

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...