Vučić: I vi stanete i kažete, pa jesi li ti normalan, zdrav, pri sebi…

149

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će biti izgrađen Nacionalni stadion u Beogradu, da će se graditi novi stadioni u malim gradovima, ali da će biti uloženo i u obnovu stadiona Crvene Zvezde, Partizana i Vojvodine.

Predsednik Srbije najavio: Još veće penzije i plate, posebno u ovom sektoru

Na pitanje novinara kako komentariše to što opozicija kritikuje što će biti uloženo 500 miliona evra u stadione, Vučić kaže da je Dragan Ðilas osetljiv čim se pomene 500 milina pošto je sa svoje četiri firme u periodu od 2007. do 2013. prihodovao 500 miliona evra.

Vučić: Stiže „čudo“ u našu zemlju, a nije Folksvagen

Vučić ističe da će, za razliku od njega, država da pravi stadione u našim gradovima koje će da stvore novu vrednost, čitave nove gradove u okolini gde budu pravljeni, što će stvoriti novi ivnesticioni ambijent, na primer, za Vranje ili Leskovac.

„Uradićemo i u Beogradu Nacionalni stadion kojim možemo da se ponosimo. Pogledajte, ni na šta sada ne liče stadioni Zvezde i Partizana i zato sada dajemo novac i za obnovu Partizanovog i Zvezdinog stadiona, kao i stadiona Vojvodine u Novom Sadu, da možemo da se ponosimo na njih.

Predsednik Srbije: Moje ideje su propale. To će skupo koštati naš narod

Vučić kaže da novac troši za tu namenu i napredak države, a ne za nečije bogaćenje, kao u vreme kada je Ðilas bio na vlasti.

Dodao je i da mu je neko poslao video klip gde neki veliki strčnjak kaže da u Beogradu na vodi nema kanalizacije.

„I vi stanete i kažete, pa jesi li ti normalan, zdrav, pri sebi da u Beogradu na vodi nema kanalizacije, a kažu da je to neki veliki genije i stručnjak… Sada će izbori tako da će i Bastać u političku istoriju“, dodao je Vučić.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...