Zorana Mihajlović o šatoru koji je opozicija postavila u Pionirskom parku

319

BEOGRAD – Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović ocenila je večeras da postavljanje šatora u Pionirskom parku, koje je izvela opozicija, nije način da se rešavaju problemi građana Srbije i da to pokazuje odsustvo ideja i politike lidera Saveza za Srbiju (SzS).

„Ako su već hteli da razgovaraju o nečemu, za to postoje institucije, pre svega parlament. A ako žele da osvoje vlast, to se u demokratskim zemljama radi na izborima, a oni od izbora beže. Vlast u Srbiji ne osvaja se na ulici, niti se političke nesuglasice rešavaju u improvizovanim šatorima pored postojećih institucija“, navela je Zorana Mihajlović.

U pisanoj izjavi ona je ocenila da je takozvana „Slobodna zona“ još jedan način da lideri SzS skrenu pažnju na sebe, jer to ne mogu da urade idejama i politikom.

„Politički život u Srbiji ne vodi se u šatorima, nego u institucijama i to što je svima garantovana sloboda okupljanja ne znači da od toga treba praviti parodiju demokratije, kao što rade lideri opozicije“, dodala je ona.

Objavljeno ko će se prvi obratiti iz „slobodne zone“ koju je uspostavila opozicija (FOTO)

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...