Pojavio se snimak iz aviona: Vatra bukti, putnici vrište (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

668

Jedan od putnika koji se nalazio u avionu u plamenu napravio je snimak dok je Suhoj Superdžet-100 pokušavao da sleti na aerodrom u Šeremetjevu. Snimak traje 13 sekundi, na njemu se vidi vatra, koja je zahvatila avion, a čuje se i jeziva vriska preplašenih i povređenih ljudi.

Najmanje 13 osoba je poginulo, među kojima i dvoje dece, a najmanje šestoro je povređeno prilikom prinudnog sletanja putničkog aviona koji se zapalio na moskovskom aerodromu Šeremetjevo.

Broj žrtava na aerodromu Šeremetjevo raste, 13 putnika poginulo

Tri osobe su primljene u Ruski nacionalni centar za hirurgiju, rekao je direktor centra novinarima, dodajući da je dvoje pacijenata pretrpelo opekotine na oko 15-20 odsto tela, a takođe imaju i oštećenje pluća.

Na spisku povređenih putnika je bio Vladimir Jemenkov, prvi čovek Severnomorske oblasti. Zvaničnik je potvrdio da je bio na letu, ali je odbio da daje komentare.

Novi detalji o avionu zapaljenom na moskovskom aerodromu Šeremetjevo (VIDEO)

„Prema najnovijim informacijama, 13 osoba je umrlo, a ima i povređenih. Jedan broj putnika se vode kao nestali“,  rekao je izvor za rusku agenciju.

U avionu Suhoj Superdžet-100 bila su 73 putnika i šest članova posade. Prema pisanju stranih medija, požar na aerodromu je ugašen.

Haos u Moskvi: Avion gori na pisti aerodroma Šeremetjevo, ima povređenih (FOTO)

Spasioci pretražuju ostatke repa aviona, u kome bi, pretpostavlja se, moglo biti još mrtvih koji nisu uspeli da se evakuišu.

Izvor Novosti
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...