Megi stigao poziv, Zvezda izopštena!

293

Predsednik KK Crvena zvezda mt:s Nebojša Čović suočio se sa nekom vrstom „puča“ jer je Dragan Bokan odlučio da pozive na sastanak čelnike svih klubova iz ABA lige izuzev Zvezde i FMP-a.

Sada više nema nikakve dileme, sastanak će biti održan u Zagrebu, a poziv da mu prisustvuju dobili su i predstavnici Mege Bemax.

„Dobili smo poziv i razmatramo ga“, rekao je kratko za „Sportske“ generalni menadžer klub Goran Ćakić.

Zvaničnih informacija o tome da li je i Partizan pozvan na sastanak u Zagreb još uvek nema, ali saznajemo da su u klubu iz Humske u toku sastanci što može da bude u vezi sa gorućom temom.

Da se iz čitave priče izopštavaju klubovi Nebojše Čovića indirektno je potvrdio direktor FMP-a, ali i ono što nam je nezvanično rečeno u klubu sa Malog Kalemegdana.

„Klub nije dobio nikakav poziv, mi još prikupljamo informacije, pa ćemo da odlučimo da li ćemo reagovati. Ali ako je istina da se održava neki neformalni sastanak, a očigledno je da se to dešava, to je suprotno svim aktima ABA lige“, rečeno je za „Sportske“ nezvanično u Zvezdi.

Činjenica je da je novonastala situacija izuzetno ozbiljna, pa nikoga ne treba da čudi ako posle svega uslede ozbiljne posledice.

Još uvek se ne zna na koji način bi Zvezda i FMP eventualno mogli da budu ugroženi ako ostatak lige zauzme neki zajednički stav, a isto tako postoji mogućnost da se regionalno takmičenje raspadne ukoliko dođe do velikih razmimoilaženja u stavovima.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...