Radnik obezbeđenja Gradske uprave izbo vlasnika kafića

1.045

Radnik obezbeđenja Gradske uprave Požarevac, M. N. (46) uhapšen je oko 19.30, pod sumnjom da je nožem napao Dejana Lilkovića (52), suvlasnika kafea „Lion“ u Ulici Čede Vasovića, zadavši mu ubod u desnu stranu grudnog koša, pišu Novosti.

Lilković je vozilom Hitne pomoći ubrzo prebačen na hirurgiju Opšte bolnice, kako bi odmah bio operisan. Još nema zvaničnih podataka o ishodu operacije, pa nije poznato da li je životno ugrožen.

U bolnicu je doveden i osumnjičeni M. N, da bi se obavilo njegovo alko-testiranje i da bi mu se ukazala prva pomoć, jer je samog sebe posekao dok je vadio nož iz džepa.

Prema nezvaničnim saznanjima “Novosti“, M.N. je u „Lion“ stigao u vidno alkoholisanom stanju i ubrzo je počeo da galami i uznemirava goste. Tada mu je prišao suvlasnik kafea i pokušao da ga smiri i izvede iz lokala.

Međutim, on je tada izvadio nož i njime Lilkovića ubo u desnu stranu grudnog koša. Ubrzo je na lice mesta stigla Hitna pomoć, kao i policija, koja je kafe ogradila zaštitnom trakom, zbog obavljanja uviđaja. Kako Novosti nezvanično saznaju, neposredno pre ovog napada, M. N. je svratio u još jedan ugostiteljski lokal, u blizini „Liona“.

I tamo je uznemiravao goste galamom, ali je konobar uspeo da ga ubedi da napusti lokal, pa se odatle zaputio do „Liona“.

Izvor Novosti
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...