Volite Twitter i animirane gifove? Radujte se! (VIDEO)

Verujemo da će se opcija posebno svideti mlađima

34

Pre samo nekoliko godina Twitter je bio na ivici propasti, jer prosto nije imao identitet. Ali, od kada se u firmu vratio čovek neobičnog životnog stila Jack Dorsey i definisao ovu platformu kao mesto za vesti i informacije, mreža je procvetala i počela da raste.

Nakon što je broj karaktera promenjen sa 140 na 280, usledile su i druge promene, a poslednja objava o promenama, obradovaće mnoge. Naime, sada možete obogatiti svoje „ritvitove“ slikama, animiranim gifovima ili video snimcima, ali samo na mobilnoj aplikaciji.

Umesto dosadašnjeg teksta, sada ćete na mobilnom Tviteru moći da ubacite i svoj animirani komentar. Sve ovo podseća na neke druge platforme, a pogledajte i sami kako izgleda u ovom videu:

imajte na umu da je ova opcija uključena samo za mobilne platforme i da nije aktivna na desktop verziji. Očekuje se, međutim, da uskoro postane dostupna i na računarima.

No, i dalje nema nikakvih vesti o dugmetu „edit“, koje godinama pojedini korisnici Tvitera traže, ali vlasnici firme ne žele da žure, jer hoće da se to uradi na najbolji mogući način.

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...