Klop blista, fudbaleri plaču od sreće…

202

Liverpul nikada ne odustaje, još jednom se večeras potvrdilo, na najlepši način, u polufinalu Lige šampiona protiv Barselone, koja je savladana na “Enfildu“ sa 4:0, posle poraza Liverpula u prvoj utakmici od 3:0.

Naravno, svi su presrećni večeras u engleskom klubu, a trener Jirgen Klop je u naletu euforije poručio:

“Neverovatno je kako smo se branili… Već je prošlo 10 sati, većina dece je sada verovatno u krevetu, ali ovi momci su j**eno inteligentni, pametni!“, naglasio je Klop i nastavio:

“Sve što se večeras odigralo tokom utakmice, je zapravo previše za jedno veče. Bilo je predivno. Rekao sam momcima pred početak utakmice da je nemoguće da prođemo, ali da oni imaju šanse da sve preokrenu, jer je sve u njihovim rukama. Gledao sam mnogo utakmica u životu, ali se ne sećam ni jedne koja je bila poput ove“, istakao je Klop.
Bilo je i suza radosnica večeras među njegovim igračima.
“Bilo je neverovatno pomisliti da bi trebalo da pobedimo nakon prvog meča, a kamoli da bi to uradimo bez primljenog pogotka. Milner je plakao kada se sve završilo, sve ovo nam jako mnogo znači. Ovo su najbolji momenti u fudbalu. Postoje mnoge divne stvari na svetu, ali ovakvi trenuci su nešto sasvim posebno“, poručio je Klop.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sporske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...