Nurkić na udaru zbog majice, sporne i poruke na patikama! (FOTO)

423

Nije Jusuf Nurkić u prilici da svojim saigračima pomogne na parketu u plej-ofu, ali je svojim postupkom skrenuo pažnju javnosti.

Amerikancima uglavnom nije jasno oko čega se podigla pompa, ali se zato na društvenim mrežama vodi pravi mali „rat“ ljudi koji osporavaju i veličaju Nurkićev postupak.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine sinoć se pojavio u majici na kojoj su bila ispisana imena vojnika armije BiH koji su stradali tokom ratnih dejstava devedesetih godina.

Zbog toga su na račun Jusufa Nurkića počele da stižu uvredljive poruke, ali ga jedan deo sunarodnika brani i poručuje da nije učinio ništa loše.

Sa „Tvitera“ smo izdvojili poruke u kojima nije bilo teških reči i pretnji, mada je bilo teško izdvojiti takve komentare jer je većina uglavnom puna uvreda na račun košarkaša Portlanda.

Tu su i oni koji poručuju da je Nikola Jokić odlično odreagovao na konferenciji za medije kada je odlučio da ne komentariše Nurkićev postupak, ali i komentari u kojima se uz fotografije dokumentuje da je reprezentativac BiH već stavljao ova imena na svoje patike.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...