Stefanović povodom hapšenja u Požegi: Nikoga neće štititi partijska pripadnost

441

BEOGRAD – Nikoga neće štiti ni partijska pripadnost, ni knjižica, ni materijalni status, ni položaj u društvu, poručio je večeras ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović povodom hapšenja više osoba među kojima su i funkcioneri opštine Požega.

„To je suštinska razlika između vlasti koju predstavlja SNS i one vlasti koju su predstavljali i žele ponovo da predstavljaju Ðilas, Jeremić, Obradović i njima slični“, rekao je Stefanović za TV Pink.

Uhapšeni predsednik opštine Požega i vrh rukovodstva

On je podsetio na reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da SNS neće dozvoliti da se pretvori u stranku kriminalaca i otimača narodnog novca, kao što je, kako je naveo, bila Demokrtaska stranka i nastavila da bude kroz današnji Savez za Srbiju i stranke koje su okupljene oko njega.

DS se oglasio povodom hapšenja dela rukovodstva opštine Požega

„Jer njih nije sramota za ono što su radili dok su bili na vlasti“, rekao je Stefanović.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji s Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su ranije danas tri funkcionera opštine Požega zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...