Barsa završava još jedan veliki posao, posle Rajoline zabrane sve se otvorilo!

86
Šampion Primere želi što pre da osigura dolazak Matijsa de Lihta kako bi izbegli izvesno licitiranje koje sledi po otvaranju letnjeg prelaznog roka.
Po mnogim navodima mladi štoper bi imao veliku šansu da „ušeta“ u prvi tim Katalonaca s obzirom na partije Samjuela Umtitija, a ni sam Pike nije više nedodirljiv.
Međutim, problem bi možda mogla da predstavlja tromesečna suspenzija agenta De Lihta, Mino Rajola neće moći da se „bori“ za bolje uslove svog klijenta na zvaničnim sastancima sa klubovima koji žele holandskog fudbalera.
Sa praktične strane to možda i nije toliki hendikep jer bi De Liht trebalo da ima manji pritisak u izboru nove sredine s obzirom na Rajolin izostanak sa tih sastanaka. Naravno, ukoliko menadžer ne pronađe način da „zaobiđe“ pravila…
Po pisanju Marke, još uvek je nejasno ko će predstavljati interese mladog lidera Ajaksa, ali ono što daje sigurnost Špancima jeste usmeni dogovor Barse sa tinejdžerom, ali i naravno prethodni dolazak njegovog saigrača iz redova „Kopljanika“ Frenkija de Jonga.
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...