Ko se boji UEFA još, ni za groš! Pepov zahtev, četvorica za 250 miliona!

128

Mančester Siti ne haje, sigurni su da će uspeti da obore ili odlože eventualnu odluku UEFA o izbacivanju u Ligu šampiona.

Gvardiola je obećao da će ostati i pored priča da će se preseliti u Juventus, a pre nekoliko nedelja je izjavio da je razgovarao sa ljudima iz kluba i da su ga oni uverili da nisu kršili zakon.

Sa druge strane, Siti neće odustati od ulaganja, spremno je 200 miliona funti za četiri pojačanja.

Naime, Gvardiola ne odustaje od zahteva da ima po dva kvalitetna fudbalera na svakoj poziciji.

Kako će potrošiti novac?

Potreban mu je bek, planira da proda Danila, a prva meta je Kanselo iz Juventusa koji može da igra uz obe aut linije. Italijanski mediji pišu da bi Juve mogao da zaradi na beku posle sezone, nezadovoljni su njegovim odbrambenim karakteristikama, cena je 60 miliona, što je Siti spreman da plati.

U veznom redu je potrebna zamena za Fernandinja, skauti su gledali Rodrija, pošto je Saul Nigez preskup, klauzula je 70 miliona evra, još nisu odlučili, prate još neke vezne igrače, dvojica bi, pogotovo ako ode Gundogan mogla da stignu u klub.

I na kraju napadač, Jović je umakao, potpisaće za Real, Siti je zakasnio, Žoao Feliks je ime koje se vrti, ali Englezi neće platiti 120 miliona koliki je otkup. Begristajn i Sorijano računaju na Mendeša koji je posrednik, da će smanjiti cenu, pa bi ovaj momak, iako nije klasični napadač mogao da pojača Siti.

Istraga završena, Siti neće igrati Ligu šampiona?!

Ako ode Otamendi, Siti se oslobodi i Mangale, probaće da dovedu Mekgvajera iz Lestera pošto je De Liht blizu Barselone. Na prodaju je još Gabrijel Žesus, Gundogan koji ne želi da produži ugovor, dok Marez, heroj poslednjeg kola, ostaje, on je demantovao navode da je nezadovoljan i da želi da napusti klub.

Da li bi eventualno izbacivanje iz Lige šampiona promenilo planove?

Svakako, potreban je manji fond igrača, ali Siti planira da u svakom slučaju žalbom Arbitraži u Lozani stopira priču i odloži sve za iduću sezonu.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...