Užasan zločin: Nakon svađe ubio komšiju u haustoru zgrade

304

Motiv ubistva u Paraćinu, kada je Božidar S. preminuo od povreda koje mu je nožem zadao Dobrica R. u haustoru zgrade u kojoj su živeli, najverovatnije je bio svađa oko roletne. Komšije za Dobricu kažu da je problematičan i da je ceo kraj bio u konfliktu sa njim, prenosi „Blic“.

Dobrica R. (41) iz Paraćina uhapšen je zbog sumnje da je u noći između nedelje i ponedeljka u Ulici majora Gavrilovića u Paraćinu izbo nožem komšiju Božidara Stojnića (62), koji je ubrzo nakon toga preminuo.

Zločin se dogodio u haustoru zgrade gde je ubica žrtvu ubo u grudi i stomak, a potom se vratio u svoj stan gde je kasnije i uhapšen. Prepostavlja se da je motiv monstruoznog ubistva komšijska netrpeljivost i svađa, koje traju već duže vreme.

„Ne znam kome je smetala čija roletna, ali čula sam da su se zbog nje svađali dva sata. U jednom trenutku, komšija je čuo Dobricu kako viče nesrećnom Božidaru: „Sačekaj me, sad ću da se vratim!“ Verovatno se nakon toga vratio s nožem i ubo ga u grudi. Rodbina kaže da je jedan ubod bio direktno u srce“, ispričala je za „Kurir“ jedna od komšinica.

Ona dodaje da Dobrivoje u njihovoj ulici sa ženom i detetom živi oko deset godina, kao i da je ceo kraj imao neki problem sa njim.

„Bilo je pitanje vremena kada će neko zlo da učini. On je dete znao da juri nožem po ulici. Jednog komšiju je udario sekirom u glavu zbog čega mu je suđeno. S druge strane, svi su ga se pazili jer je lopov i probisvet. Policija ga je hapsila, ali bi uvek izašao na slobodu“, kazala je sagovornica „Kurira“.

Uhapšen zbog sumnje da je ubio komšiju

Na ulazu ispred zgrade u kojoj se dogodio zločin juče su i dalje bili vidljivi tragovi krvi.

„Kažu da je nakon napada Božidar dosta krvario. Neko od komšija je pozvao hitnu pomoć, ali on je iskrvario i preminuo u bolnici“, priča komšinica.

Dobrici R. je određeno policijsko zadržavanje, protiv njega će biti podneta krivična prijava za ubistvo Božidara Stojnića i biće priveden na saslušanje kod tužioca. Telo ubijenog je poslato na obdukciju, a šta se tačno desilo kobne noći, utvrdiće istraga.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...