Radnicima isplaćene nagrade, danas posebna čast za penzionere (VIDEO)

240

U okviru svečanosti povodom proslave 70 godina od osnivanja preduzeća „Milan Blagojević – Namenska“, danas su pogon raketnih goriva posetili radnici u penziji koji su godinama podizali fabriku, javlja Glas zapadne Srbije.

Generalni direktor Radoš Milovanović istakao je da su penzioneri ove fabrike kolektiv koji je primer mlađim generacijama i da su oni svojim radom ostavili neizbrisiv trag.

Direktor oduševio radnike – isplatio im “nezabeležene” novčane nagrade

“Kada govorim o svojim kolegama penzionerima, moram da ustanem. Oni zaslužuju svako poštovanje, kolektiv koji je mnogo učinio za ovu fabriku”, naveo je on.

“Zajedničkim snagama smo je godinama gradili i nikada nećemo zaboraviti one sankcije, inflaciju, bombardovanje, a nećemo zaboraviti ni Bjelicu koja nas je dva puta katastrofalno poplavila, ali opet sve smo to preživeli i danas je novi ‘Milan Blagojević’ mnogo lepši, bolji, priznatiji. Najteže su to godine bile, a ovo su godine uspeha i pobede. To radnici vide i osećaju na svakom koraku, novu opremu, nove proizvode i ono što je najvažnije, osećaju lični dohodak”, kazao je Milovanović.

On je ocenio da će “današnje druženje biti veoma emotivno, pošto sam i ja penzioner koji još uvek radi, a oni su moje kolege i to se nikada neće promeniti”.

Rukovodilac raketnih goriva Predrag Ilić bio je njihov domaćin, koji ih je proveo kroz pogon gde su ostvarili svoje početke u radnoj karijeri.

Radnicima fabrike u Lučanima ovih dana isplaćene su novčane nagrade, a generalni direktor je tim povodom rekao da su nagradili ljude jer su oni to zaslužili.

Izvor Glas zapadne Srbije
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...