Brnabić: Završetak Koridora 10 ima simbolično značenje – njime se povezujemo sa Evropom

47

PETLJA PREDEJANE – Premijerka Ana Brnabić rekla je danas da završetak Koridora 10 ima simbolično značenje – njime se povezujemo sa Evropom, gde nam je i mesto, a to je istovremeno prekretnica za zemlju, koja pokazuje da završava započete projekte.

„Beskrajno sam srećna i ponosna na ovaj poduhvat, srećna sam i ponosna što završavamo južni krak Koridora 10 i taj veliki poduhvat kroz Grdelicu. Želim da čestitam svim građanima jer je ovo za sve građane istorijski dan“, rekla je premijerka na petlji Predajane koju je obišla zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i ministrima u Vladi.

Vučić o Koridoru10: Ovo je dan za istoriju, završili smo ono što niko godinama nije uspeo (VIDEO)

Kako je rekla, današnji dan treba simbolično da nam posluži kao prekretnica:

„Da naša zemlja završava stvari, započete projekte, da ne odustajemo i kad je najteže, da smo uporniji nego ikad, borbeniji kad je najpotrebnije, da nemamo izgovore za neuspehe već da idemo hrabro napred.“

Zbog toga mislim, dodala je, da je Koridor 10 simbol svega što je Srbija danas i što će biti u budućnosti.

Vučić radnicima: Ako ste mislili da ćete da se odmarate… (FOTO)

„Hvala građevinskim radnicima, inženjerima, svima koji su učestvovali u ovom poduhvatu, ministrima u vladi, koji su radili ovo mnogo pre nego što sam se ja pridružila vladi. Ponosna sam što sam deo ovog tima, tima Aleksandra Vučića, koji je uveo novi način rada. Nastavljamo dalje, ponosna sam što ne stajemo ovde, što smo juče pokrenuli izgradnju putu Preljina-Požega, što uskoro počinjemo Moravski koridor“, rekla je Brnabić.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...