Policija još traga za „snajperistom“ iz Sarajevske

161

Prošla su četiri dana od kako je nepoznata osoba počela vazdušnom puškom nasumično da puca na prolaznike Sarajevske, u centru Beograda, a stanari i prolaznici u ovoj ulici i dalje oprezno koračaju, gledajući u prozore susednih zgrada sa kojih bi mogla da preti opasnost, piše Blic.

Tenzija u vazduhu i dalje se oseća. Dok pojedini sugrađani bezbrižno prolaze Sarajevskom ulicom, drugi sumnjičavo gledaju preko ramena podižući pogled ka otvorenim prozorima. Đake iz obližnjih škola roditelji su posavetovali da izbegavaju potez oko Sarajevske 55…

„Svakodnevno izvodim dete u šetnju, ali sada biram sporedne ulice. Dok policija ne pronađe „šaljivdžiju“ ne želim da rizikujem“,  rekla nam je jedna mlada mama iz komšiluka.

Dva dana neko puca na prolaznike u Beogradu

Iako, prema pričama stanara, „u poslednja 24 sata nije bilo incidenata“, radnicima iz okolnih radnji, koji su prethodnih dana bili mete, nije baš svejedno.

„Mene su pre nekoliko dana pogodili dijabolom u nogu. Odmah sam prijavio policiji, koja je rekla da će da nađe počinioca. Od tada je taj neko krenuo svaki dan da puca na ljude“, kaže radnik obližnjeg lokala, pretpostavljajući da je pucano iz zgrade koja se nalazi prekoputa.

„Moj prijatelj je pre neki dan pogođen u leđa, kada je prelazio pešački prelaz. Mislim da ima mali otok na leđima“, rekao je jedan od radnika obližnjeg lokala, čiji se komšija našao na meti pucača.

Uzbuna u Novom Sadu: Prolaznici povređeni iz vazdušne puške, policija traga za napadačem

 

Sličan incident dogodio se prošle nedelje u Novom Sadu kada je nepoznata osoba danima iz vazdušne puške gađala prolaznike na Bulevaru Jaše Tomića. Pucač iz Novog Sada je pre dva dana otkriven i priveden. Moguće je da je to primirilo i „snajperistu“ iz Sarajevske, pa u poslednja dva dana ni u ovoj ulici nije bilo incidenata.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...