Preokret na pomolu – De Hea odlazi iz Junajteda, menja ga Holanđanin?

109
Kako deluje, sledi još jedno turbulentno leto u Mančesteru. Danas smo pisali, sami igrači Junajteda ne veruju da u narednoj sezoni slede bolji dani po engleski klub.

Isto mišljenje izgleda da deli i David De Hea. Španac ima dva razloga da porazmisli o ostanku u Junajtedu.

Prvi jeste takmičarske ambicije i mogućnosti tima da se bori za najviši plasman posle razočaravajuće sezone koju su završili na šestoj poziciji Premijer lige.

Drugi razlog jeste finansijski. Špancu ističe ugovor krajem naredne sezone, za produžetak saradnje golman želi da se izjednače njegova primanja sa Sančezovim, koji je najplaćeniji igrač a maltene i ne igra. Čilenac prihoduje čak 500 hiljada funti nedeljno!

Junajted vaga, ako gledamo sezonu za nama De Hea je imao i boljih sezona od ove, prema pisanju Dejli Rekorda, čelnici se razmišljaju o Jasperu Cilesenu.

 

Holanđanin napušta Barselonu posle tri sezone grejanja klupe Ter Štegenu, bivši igrač Ajaksa se trenutno nalazi u pregovorima sa Benfikom. Jasno je da bi ponuda „Đavola“ to stavila na odloženo.

Katalonci žele sumu od 25 miliona evra, Junajtedu to nije teško da ispuni. Da li ćemo videti novo ime između stativa Junajteda posle skoro osam godina?

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...