Supruga Miše Janketića objavila fotografiju i emotivnu poruku koja će vas dirnuti u srce (FOTO)

752

Supruga Miše Janketića, Svjetlana Knežević Janketić objavila je fotografiju i emotivnu poruku na Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

Putuj dušo moja…..

A post shared by Svjetlana Knežević (@svjetlanaknezevic) on

„Putuj dušo moja“, napisala je Svjetlana Knežević Janketić.

Iz velike ljubavi Miše i Svjetlane rodilo se četvoro dece – Iva, Milica, Marko i Radomir.

„Svjetlana je bila vrlo mlada kada smo se sreli u Sarajevu. Imala je 16, a ja 28 godina. Bila je veoma lepa devojčica. I dan-danas je lepa. Bila je zaljubljena u drugog mladića. Tada sam bio zreo čovek, dosta rano sam delovao autoritativno. Hteo sam brže da ostarim. Oni su se razišli, pa sam je tešio. Govorio sam joj se se ne sekira, da ću se, kada bude odrasla, oženiti njom. Baš je tako bilo. Kad je imala 22 godine, otišao sam u Sarajevo, uzeo je i oženio. Održao sam obećanje. Istina, u međuvremenu je bilo nekih malih pesmica i nekih pisama, jer ona je tad učila baletsku školu u Sankt Petersburgu, u Lenjingradu, a ja sam bio ovde, pa smo se malo dopisivali. I, eto, tako, i tu prođe 40 godina, maltene“, rekao je pre nekoliko godina glumac za domaće medije.

Supruga preminulog glumca bila je članica ansambla Pozorišta na Terazijama, a upamćena je po seriji “Grlom u jagode“, predstavi “Cigani lete u nebo“ i ulozi u TV seriji “Lisice“. Sećanje Svjetlane Knežević na poznanstvo sa Mišom je jako zanimljivo, možda malo drugačije.

-„Upoznao nas je naš zajednički prijatelj. Miša priča da je na snimanju filma “Horoskop” rekao: „Vidite li onu malu? Kad poraste, ja ću je oženiti.“ Film su snimali na moru, ja sam imala 16 godina. Drugarica i ja smo se prijavile za statiranje da bi koji dan produžile letovanje. Posle četiri godine smo se zaista počeli družiti. Lepa priča. Što se tiče dece, ja sam bila inicijator. Da mi je Bog dao, bilo bi ih više“, ispričala je Svjetlana.

Mihailo Miša Janketić, jedan od najvećih srpskih i jugoslovenskih glumaca, preminuo je u sredu 15. maja u Beogradu.

Težak život Miše Janketića: „Molio sam da mi ne ubiju majku!“

Biće sahranjen danas u 15 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Ćerka Miše Janketića objavila fotografiju i emotivnu poruku koja će vas dirnuti pravo u srce (FOTO)

Mnogobrojni prijatelji, kolege i članovi porodice okupili su se danas u Jugoslovenskom dramskom pozorištu da odaju počast preminulom glumcu. Dragan Petrović Pele, Zdravko Šotra, Aleksandar Srećković Kubura, Anja Alač, Vesna Čipčić, Branimir Brstina, Vida Ognjenović, Milica Mihailović, Duško Kovačević, Srđan Timarov i mnogi drugi došli su na komemoraciju Miši Janketiću.

Porodica, prijatelji, kolege odaju počast Miši Janketiću: Govor Vide Ognjenović sve rasplakao (VIDEO)

Izvor Infobrif, Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...