Užas ispred restorana: Čoveku u svađi polomio lobanju

882

Nišlija N.Ć. (24) zadobio je teške povrede opasne po život, javlja Blic.

Naime, njega je na parkingu jednog restorana u Nišu, posle kraće rasprave, pretukao kolega iz firme u kojoj zajedno rade N. M. (26).

Navodi se da su njih dvojica bili na poslovnoj proslavi u restoranu gde su cele večeri pili, da bi u jednom trenutku izašli ispred lokala da na parkingu razreše raspravu do koje je došlo u toku večeri.

Nakon toga, Hitna pomoć je zatekla N. Ć.u besvesnom stanju kako leži na asfaltu ispred lokala, a nakon pregleda na Klinici za neurohirurgiju utvrđeno je da ima prelom lobanje, što je povreda opasna po život.

Osumnjičeni za napad otkriven operativnim radom policije i pregledom snimaka sa bezbednosnih kamera.

“Hitna pomoć prijavila je policiji da muškarac sa povredom opasnom po život zatečen ispred restorana u jednom niškom naselju. On je prebačen u Klinički centar u Nišu gde se jutros osvestio, ali nije mogao da pomogne policiji oko rasvetljavanja događaja jer se ničega nije sećao”, navodi Blicov izvor.

Prema njegovim rečima, zatim je započeo intenzivan rad policije u sklopu koga su izuzeti i pregledani snimci sa bezbednosnih kamera, na osnovu kojih je identifikovan N.M., takođe radnik ove firme.

N. M. je, nezvanično se saznaje, ispričao da je zajedno sa N. Ć. bio na proslavi i da su pili, a da su u jednom trenutku izašli ispred restorana da bi rešili raspravu do koje je došlo. Navodno je N. Ć. opsovao sestru N. M., nakon čega ga je ovaj udario s leđa. N. Ć. je pao i udario glavom u beton.

Kada je video šta je uradio, N. M. se uplašio i pokušao da ga osvesti. Doneo mu je vodu, a nakon toga pozvao Hitnu pomoć i nakon toga se sklonio.

Identifikovan je operativnim radom policije, nakon pregleda snimaka.

Kako se saznaje, protiv osumnjičenog N. M., biće podneta prijava za nanošenje teške telesne povrede opasne po život.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...