Predstavnici udruženja CarGo poručili šta će preduzeti ukoliko se za njih ne pronađe rešenje

89

BEOGRAD – Predsednik udruženja „CarGo“ Aleksandar Vučić pozvao je danas sve članove tog udruženja „da ne počinju štrak gladju“ i poručio da će „ukoliko se ne pronadje rešenje, štrajk gladju otpočeti ljudi koji vode ‘CarGo'“.

„Taksisti se ponašaju kao kartel, ali mi živimo u Beogradu, a ne u Medeljinu i mora biti slobode izbora, boljh usluga, nižih cena, a taksisti su najavili štrajk protiv Beograda i protiv svakoga ko želi da u njemu bilo šta promeni i poboljša“, kazao je Vučić na velikom sastanku tog udruženja.

Vučić je kazao da postoji „taksi kartel koji preti, ucenjuje i koji je nasilan,“ a da u Beogradu moraju da „postoje red, zakon, konkurencija i bolja usluga, i moraju da se plaćaju porezi.“

„Smetamo im jer pokazujemo da je moguće raditi i bez subvencija za automobile, i po nižim cenama, bolje, i bez reprograma za nagomilani, neplaćeni porez“, dodao je on.

Udruženje „CarGo“ pokrenulo je humanitarnu akciju prikupljanja novca za Radovana Samardžića iz Obrenovca koji boluje od cerebralne paralize, pa su mu potrebna kolica.

Vučić je razgovarao sa Samardžićem i obećao da će „sakupiti milion dinara za njegovo kretanje“ a pozvao je i taksiste da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji.

Štrajk gladju članova udrženja „CarGo“ zakazan za 27. maj trebalo je da bude odgovor na protest udruženja taksista „SITAB“ najavljen za taj dan.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...