Ronaldo je MVP, ima i svoju listu od dva trenera, bitno različitu od Juventusove!

229

Kristijano Ronaldo je juče izabran za najboljeg igrača Serije A što i ne čudi, Juve je u velikom stilu osvojio titulu, a Ronaldo je najbolji strelac i najbolji asistent tima. Doduše, tako nešto se očekivalo, ali klub nije učinio ništa u Ligi šampiona, tačnije eliminisani su u četvrtfinalu od Ajaksa, što je ocenjeno kao neuspeh.

Ronaldo se oprostio od Alegrija uz reči da je veliki trener i čovek, a čini se da je uz predsednika Anjelija glavna brana povratku Antonija Kontea u klub. Ne zna se razlog, ali kada su novinari juče pitali Anjelija o bivšem i eventualno budućem treneru, legendi kluba, izraz Ronaldovog lica se promenio i on je zavrteo glavom. Nikada nije radio sa Konteom, ali očigledno postoje neke stvari koje mu se ne sviđaju.

Juventus ima tri opcije za mesto trenera, osim, ako se, kako se nadaju Zidan ne posvađa opet sa Perezom, tu su onda stvari jasne, ali teško je to očekivati.
Kristijano ima drugu ideju, kada su ga konsultovali on je rekao imena dvojice trenera, sa kojima je radio. Jedan je Karlo Anćeloti, što je nemoguća misija, drugi Žoze Murinjo. Time je pala poslednja argumentacija da Ronaldo ne želi da radi sa zemljakom, ali čini se da Juventus neće povući taj potez, pre svega zbog navijača…

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...