Đilas objavio tvit u vezi sa prodajom mehanizacije PKB-a, Vesić mu odmah odgovorio

776

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da nije tačna tvrdnja Dragana Ðilasa da PKB prodaje mehanizaciju jer novi vlasnici ne žele da se bave poljoprivredom.

Vesić je istakao da se prodaje stara mehanizacija PKB-a koja više nije u voznom stanju, nabavljena pre više decenija.

„Uvek mi je zadovoljstvo da odgovorim Ðilasu kada ga uhvatim u nekoj laži, a to se na njegovu žalost, događa svaki dan. Danas je Dragan Ðilas objavio da PKB prodaje mehanizaciju, pokušavajući time da dokaže da novi vlasnici ne žele da se bave poljoprivredom, što je laž“, dodao je Vesić.

Istina je, navodi Vesić, da su novi vlasnici PKB-a kupili dva puta više nove i moderne mehanizacije sa kojom se sada obrađuje zemlja PKB.

„Kako je izgledala ta Ðilasova propala mehanizacija, a kako izgleda nova mehanizacija građani mogu da vide na slikama. I da se sami uvere koliko Ðilas laže“, naveo je Vesić na svom Fejsbuk profilu, uz objavljene fotografije.

Ðilas je ranije objavio tvit u vezi sa PKB-om.

„Pošto su ugasili živinarstvo, svinjarstvo i povrtarstvo, smanjili proizvodnju mleka za 12 odsto, otpustili 300 ljudi, razvoj PKB-a su nastavili rasprodajom mehanizacije. Bravo Vučiću! Bravo Vesiću!“, naveo je Ðilas na Tviteru.

„Al Dahra“ prodaje više od 500 poljoprivrednih mašina, evo koje i po kojoj ceni

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...