Juventus već zna ime trenera?!

185

Od danas Juventus počinje potragu za novim trenerom, engleski mediji tvrde da već tri nedelje razgovaraju sa svojom prvom metom.

Naime, Juventus ćuti i čeka finale Lige šampiona.

Prema informacijama iz Londona, Maurisio Poketino je već pristao da dođe u zemlju svojih predaka, tačnije u kraj iz koga su oni otišli.

Argentinac, poreklom iz Pijemonta je pristao na trogodišnji ugovor vredan 12 miliona evra i navodno je već saopštio svoju odluku Danijelu Leviju. Ni Juventus, ni Poketino, ne planiraju da plate klauzulu od 40 miliona za slobodu trenera, videćemo da li sam Poketino može da slomi predsednika, a nije jasno kakve bi pravne posledice imalo jednostrano napuštanje klupe.

Italijanski mediji smatraju da bi Levi pustio Poketina ako Totenhem osvoji Ligu šampiona, ali to su neproverene informacije.

Juventus će čekati jun i koliko bude potrebno, ostale opcije su Sari, Inzagi, neki pominju i Murinja, ali jasno je ko je prva meta i zbog čega se Juventus prelako odrekao Alegrija. Oni naime veruju da Levi ne može da zadrži trenera protiv njegove volje, a Poketino ovo posmatra kao priliku života, s obzirom da mu je izmakao transfer u Real.

Da sačekamo, u Juventusu ćute i sem opštih mesta ne daju nikakav trag. U svakom slučaju, i ne žuri im se, prelazni rok u Italiji traje do drugog dana septembra i tek kada stigne novi trener krenuće u realizaciju poslova…

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...