Nakon nevremena izašao iz kuće i šokirao se onim što je ugledao na krovu

1.341

Dve protivgradne rakete pale su na krov jedne fabrike i jedne porodične kuće u okolini Čačka, za vreme velikog nevremena koje je u nedelju uveče zahvatilo taj grad, rečeno je danas agenciji Beta u Štabu za vanredne situacije.

Jedna protivgradna raketa je pala i probila krov privatne fabrike „Domis“ u čačanskom selu Miokovci i zaustavila se u potkrovlju.

Kroz otvor koji je raketa napravila na krovu fabrike za proizvodnju ekskluzivne stolarije, u pogon se slila velika količina kiše koja je napravila dodatnu štetu.

Jedna protivgradna raketa pala je sinoć, tokom nevremena, i na krov kuće Dragana M. u selu Beljina kod Čačka, dok je on sa porodicom bio u kući, i razbila nekoliko crepova.

Policija je obavila uviđaj, a u toku dana stručna ekipa ukloniće delove raketa.

U Štabu za vanredne situacije navode da je zbog jakog nevremana protivgradna zaštita dejstvovala iz svih stanica i da je ispaljen veliki broj protivgradnih raketa.

Nevreme širom Srbije: Snažni pljuskovi, jak vetar, grad veličine lešnika (VIDEO)

Jako nevreme sa obilnom kišom, grmljavinom, gradom i olujnim vetrom zahvatilo je sinoć oko 19 časova Čačak i okolinu.

Prema prvim podacima grad je najviše štete naneo zasadima voća u selima Miokovci, Prijevor i Riđage, u kojima su stradali trešnja, jabuka i kajsija.

Snažno nevreme napravilo haos u Srbiji: Nad ovim gradom sevalo je čak 2.000 munja (FOTO, VIDEO)

Nekoliko čačanskih sela ostalo je sinoć bez struje, a očekuje se da će u toku dana biti normalizovano snabdevanje električnom energijom.

Nekoliko gradskih ulica je bilo poplavljeno, jer su kanalizacione mreže i mreže za odvod površinskih voda bile prepune.

Kiša, pljuskovi i grmljavina: Evo šta nas čeka do kraja maja, i kada će biti 30 stepeni (TABELE)

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...