Miha: “Da, Juve me je kontaktirao…“ Ali, ima i nastavak

507

Siniša Mihajlović sinoć ima mnogo razloga za zadovoljstvo, jer je sa Bolonjom uspeo da obezbedi opstanak u Seriji A, kolo pre kraja sezone.

Sve dileme oko opstanka su otklonjene večerašnjim remijem protiv Lacija u Rimu (3:3).

“Niko, ili veoma mali broj ljudi je verovao da možemo da opstanemo u Seriji A. Ja sam bio jedan od njih. Video sam da ovaj tim ima kvalitet i karakter. Što je više vremena prolazilo, sve više sam u to bio ubeđen.

Želim sada da se zahvalim mojim igračima koji su pre svega sjajni ljudi, a onda i odlični fudbaleri.

Imali smo teških momenata, ali smo se uvek držali zajedno, uvek smo verovali i mislim da smo zaslužili opstanak..

Igrači su razumeli šta tražim od njih, moj stil fudbala. Trebala nam je hrabrost, fokus samo na nas, a ne na protivnika“, objašnjava Mihajlović.

Večeras su ga pozdravili ne samo navijači Bolonje, nego i ‘Lacijali’, s obzirom da je kao igrač ostavio dubok trag u dresu “Nebesko plavih“.

“Veoma mi je drago zbog toga. Ne dešava se svaki dan da vas pozdrave obe strane navijača, mislim da to znači da sam iza sebe ostavio neke lepe uspomene“, istakao je Mihajlović i dodao:

“Hajde da sada uživamo, a ako pobedimo i u poslednjem kolu, možemo da završimo čak i na 10. mestu, što bi zaista bilo izuzetno. Mislim da ćemo zadržati motivaciju, jer nije isto biti 15. ili 10. na kraju“.

Mihajlovićevo ime se u medijima ovih dana povezuje i sa Juventusom i Lacijom, koji su navodno zainteresovani za njegove usluge. Pitanje na tu temu večeras nije izostalo, a Miha je imao zanimljiv odgovor.

“Da, Juve me je kontaktirao… pre pet godina. Naš posao znači i stalno dokazivanje, rad i usavršavanje, praćenje trendova, tako da sam i ja sada drugačiji trener nego što sam bio pre pet godina. Ja sam rođen spreman“, zagonetno je zaključio Mihajlović.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...