Oglasio se glumac Tanasije Uzunović nakon skandala u Narodnom pozorištu

4.187

Glumac Tanasije Uzunović (77) oglasio se nakon što je objavljeno da je u bifeu Narodnog pozorišta ošamario balerinu D.K. (31).

On je za „Blic“ demantovao da je ošamario balerinu.

„Nikakav šamar nije bio. Bila je buka, užasna u bifeu, tolika da nisam mogao posle predstave da popijem piće. U pet sati sam došao da odigram predstavu „Put u Damask“, ali bilo je toliko bučno da nisam mogao da sedim, rekao sam im da smanje malo, ali nisu hteli. Otišao sam, odigrao predstavu i vratio se. Popio sam bezalkohlno pivo i zamolio ponovo tu istu radnicu koju sam zamolio kada sam dolazio pre predstave, da smanji buku. Oni su igrali po stolovima, bilo je pijano društvo. Pozvao sam vlasnicu koja je balerina u Narodnom pozorištu pa sam i nju zamolio da smanje muziku, na šta je ona rekla da ja u životu nisam zaradio te pare koje je ona dala Narodnom pozorištu. Rekla mi je da ona može da radi šta hoće, a ja njoj da imam ista prava kao oni“, kaže Uzunović.

Kako tvrdi glumac, balerina je vikala na njega.

„Pijana mi se drala na uvo i pljuvala me, kada moram tako da kažem. Samo sam je rukom sklonio, da sam je udario nešto bi se videlo“, kaže on.

Kako dodaje nakon toga je izašao iz bifea, a balerina mu je rekla da sačeka policiju.

„Ispričao sam policiji o čemu se radi, a oni su naravno sve shvatili, jer ovo nije prvi put“, ispričao je glumac Tanasije Uzunović za „Blic“ i dodao:

„Nikada u životu nisam doživeo ovako nešto što mi se dogodilo sada u 76. godini, a od 2001. godine sam član pozorišta. Obratiću se za sve ovo ministru kulturu i ministru policije. Najinteresantije od svega je to što sam kada je tražila podršku da uzme taj klub, dao svoj potpis jer sam smatrao da će da održi sve to kao klub Narodnog pozorišta, a ne kao cirkus“.

„Blic“ je pokušao da stupi u kontakt sa balerinom D. K., međutim ona je novinaru „Blica“ spustila slušalicu i nije želela da razgovara.

Kako javlja Pink, protiv Uzunovića je poneta prekršajna prijava u redovnom postupku zbog narušavanja javnog reda i mira, a balerina je odbila lekarsku pomoć.

Glumac izazvao skandal u Narodnom pozorištu, reagovala policija

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...