Brutalno ubistvo: Otac osumnjičen da je ubio dvogodišnjeg sina

463

U Milanu se jutros dogodilo brutalno ubistvo. Kako javlja italijanski Corriere, u jednom stanu u naselju San Siro je nađeno beživotno telo dvogodišnjaka na kojem su vidljivi tragovi nasilja, prenosi „Index.hr“.

Za ubistvo je osumnjičen otac dečaka, 25-godišnji Aljia Hrustic, koji je rođen u Firenzi, ali kako piše Corriere Hrvat je poreklom.

On je i nazvao Hitnu pomoć, međutim po dolasku oni su mogli utvrditi samo smrt dečaka kojeg su našli na kauču. Uz njega je bila samo majka, 23-godišnjakinja takođe hrvatskog porekla, koja ima petoro dec, a trudna je sa šestim detetom.

Hrustica je policija našla u prepodnevnim satima na području Giambellina te ga uhhapsila zbog sumnje da je ubio vlastitog sina.

Kako prenosi La Republica, Hrustica susedi, ali i vlastiti stric, opisuju kao vrlo nasilnog, a na njegovom Facebook profilu vidi se i kako mu korišćenje droga nije strano.

Prema njihovim informacijama, Hrustic je s porodicom pre oko dva meseca ilegalno zaposeo stan u San Siru u kojem je danas nađeno mrtvo telo dvogodišnjaka.

Izvor Index.hr
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...