U Srbiji ovog leta nastupa jedan od najpopularnijih bendova na ovim prostorima (VIDEO)

25

Jedan od najvećih i najpopularnijih bendova na ovim prostorima, britanski Whitesnake, nastupiće 27. juna na Stadionu Tašmajdan u Beogradu, u okviru svetske “Flesh & Blood“’ turneje, najavili su danas organizatori.

Whitesnake proslavljaju 40 godina uspešne karijere, a Srbija im je uvek bila jedna od omiljenih destinacija i sastavni deo turneje.

“Izuzetno sam počastvovan i zahvalan što četiri dekade, zajedno s milionima fanova širom sveta, slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju. Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji“, naglašava čuveni pevač Dejvid Caverdejl.

Whitesnake će na Tašmajdanu, pored legendarnih hitova “Here I Go Again“, “Is This Love“, “Fool For Your Loving“ i “Ain“t No Love In The Heart Of The City“, izvesti i numere sa novog albuma “Flesh & Blood“ – “Shut Up And Kiss Me“, „Trouble Is Your Middle Name“ i “Hey You, You Make Me Rock“.

S obzirom da grad Zaječar nije mogao da obezbedi adekvatne uslove za nastup grupe Whitesnake na Gitarijadi, promoter je doneo odluku da premesti koncert na Stadion Tašmajdan u Beogradu, gde je Whitesnake održao svoj prvi srpski koncert 2006. godine.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...