Barzalji ima ideju, da li ćemo nakon „BBC“ gledati „RRR“?

124
Andrea Barzalji se povlači na kraju tekuće sezone, iskusnom štoperu je već upriličen oproštaj na prethodnoj utakmici u Torinu. Tridesetosmogodišnji defanzivac od januara 2011. godine nosi dres „Bjankonera“, bio je tu od početka dominacije Anjelijevog kluba Serijom A u ovoj deceniji.
Od famoznog trija „BBC“ ostaju Kjelini i Bonući. Đorđe je stariji, sebi prognozira još maksimum dve godine igranja, krenule su i učestale povrede da opterećuju „King Konga“. Bonući je najmlađi iz pomenute trojke, ali i on je već u 33. godini.
Barzalji kao naslednike vidi sledeća tri igrača.
Rugani je odličan, biće veoma bitan igrač u budućnosti za Juventus. Romero iz Đenove bi trebao da pojača Juventus. Mislim da će njih dvojca itekako napredovati kod Kjelinija i Lea. Romanjoli je takođe veliki potencijal, mislim da ima jak karakter. Da bi igrao za Juventus, pored kvaliteta moraš imati i karakter“, izjavio je Barza za Gazetu.

Ostaje da se vidi da li će igrači Juventusa igrati sa liderom Milana samo u „Azurima“ ili će im se putevi ukrstiti i na klupskom nivou.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...