Slučaj koji je potresao region: Snimatelj stravične nesreće u kojoj je poginuo Banjalučanin nije uhapšen, policija objasnila i zašto

118

Muhamed Softić iz Tešnja, koji je snimio tragičnu smrt Milenka Pudara (62) iz Banjaluke koji se vozeći “hjundai kupe” sudario s autobusom firme “Vildan turs” u Grabovici kod Mostara, nije uhapšen zbog nepružanja prve pomoći, potvrđeno je za Srpskainfo.

U MUP Hercegovačko-neretvanskom kantonu rekli su da trenutno nema istrage protiv Softića, ali da Tužilaštvo naknadno može da donese odluku o pokretanju istrage, piše  Srpskainfo.

„Prema zakonu, on nije počinio krivično delo“, rekli su u policiji.

Nesreća se desila 20. maja, a Softić je snimao i komentarisao vožnju Pudara nekoliko minuta pre sudara.

Objavljen snimak stravične nesreće, ljudi zgroženi postupkom “autora” (VIDEO)

Snimak je postavio na društvene mreže, a korisnici koji su ga gledali osudili su ponašanje Softića, koji nije uradio ništa da upozori vozača, niti mu je pomogao. Pudar, inače deminer, navodno je bolovao od šećerne bolesti i imao je napad u vožnji.

Softić je tokom snimanja vožnje Pudara govorio kako je vozač “hjundaija” verovatno pijan i smejao se njegovoj vožnji. Brojni korisnici društvenih mreža koji su gledali snimak kritikovali su Softićevo ponašanje.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...