Užas: Pozvao devojčicu iz komšiluka da mu pomogne oko mobilnog, a onda se desilo nešto jezivo

715

Zeničani su zgroženi novim šokantnim slučajem silovanja maloletnice, koji se dogodio u naselju Crkvice, prenosi „Blic“.

Naime, 45-godišnji D.S. silovao je 12-godišnju devojčicu S.G., a policija je, odmah po prijavi o ovom slučaju, pronašla i uhapsila osumnjičenog.

Prema rečima Aldine Alić, portparola Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, uhapšeni Zeničanin ispitan je u policiji.

„Uhapšeni je, nakon kriminalističke obrade i zadržavanja, predat na daljnje postupanje i u nadležnost Tužilaštva ZDK“, kaže Alić.

Kako Avaz nezvanično saznaje, uhapšeni i maloletna devojčica inače su komšije.

On je devojčicu, tvrdi izvor, pozvao u stan da mu pomogne nešto oko mobilnog telefona.

„Kad je devojčica otišla kod njega, nasrnuo je na nju i silovao je. Svi su bili zgroženi. Otac devojčice nije mogao verovati šta se dogodilo. Brzo je došla policija, obavili su uviđaj i uhapsili mladića“, govori izvor, prenosi Srpskainfo.

Lejla Šaćirović, magistar psihologije, ističe da je u današnje vreme, zahvaljujući društvenim mrežama koje bombarduju javnost negativnim informacijama i neizvesnoj situaciji u državi, sve češća pojava da se čovek povlači u sebe.

„Tada gubi osećaj i empatiju za druge, prepusti se negativnim mislima koje, u kombinaciji s negativnim iskustvima, mogu uticati na razvoj raznih psihičkih poremećaja. U takvim situacijama, čovek se, u stanju sužene svesti, odlučuje na teška dela, ne razmišljajući o posledicama ni šteti koju nanosi žrtvi „, kaže ona.

Iz Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona su u odgovoru na upit kazali da postoje osnovi sumnje da je D.S. izvršio krivično delo bludne radnje nad maloletnom S.G.

„Predmet je u fazi istrage, te će se nakon analize prikupljenih dokaza doneti tužilačka odluka“, kažu iz Tužilaštva.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...