Volite igru prestola i imate mnogo hiljada evra viška? Samsung i Caviar imaju nešto za vas (VIDEO)

41

Ne znamo i dalje kada će se Samsung Fold pojaviti u slobodnoj prodaji posle odlaganja zvaničnog datuma puštanja u distribuciju. To, međutim, nije sprečilo druge brendove da spremaju dodatnu opremu ivarijacije za korejskog „savitljivog“, a Android authority je primetio da je među njima i ruska companija Caviar, koja pravi luksuzne varijante modernih flagshipa, a među kojima je i ona trenutno najpopularnije serije na svetu – Igra prestola.

Kraj serije izazvao je, doduše, mnogo negodovanja, ali je činjenica da je serija osam godina bila globalni kulturni fenomen, što samo potvrđuje i odluka Caviara. Doduše, na njihovom sajtu trenutno nema ove ponude, ali je video reklama i dalje na mestu, pa pretpostavljamo da se ponuda nije menjala.

Ako niste upoznati sa Caviarom, to je ruska kompanija koja proizvodi ograničene serije zlatnih verzija premijum telefona. To su bogato ukrašeni i luksuzni telefoni, koji su sve samo nisu svedeni. Ako se pogleda video sa verzijom za Game of Thrones, stvarno su sebi pustili maštu na volju. Treba primetiti i da je poseban akcenat na romanu „Winds of Winter“, dolazećem šestom delu serijala, koji bi trebalo da se pojavi u narednih 13 meseci.

Spoljni paneli ove verzije Folda pokrivene su raznim zlatnim elementima i dizajnerskim rešenjima viđenim u seriji, a možda čak i u knjigama. Videćete grbove raznih velikih kuća (videli smo Targarijene, Starkove i Lanistere), ali i druge elemente iz najavne špice. Firma je najavila da će objaviti sedam različitih dizajnova, zasnovanih na sedam velikih kuća Vesterosa.

Niko ne zna zašto je originalna objava povučena sa sajta, ali je video i dalje u sekciji „Fold“ na sajtu. U saopštenju kompanije se navodi da se ova varijanta može naručiti u trenutku kada Galaxy Fold zvanično bude pušten na tržište. Samsung se do sada nije oglašavao po tom pitanju.

No, to možda neće predstavljati toliki problem za ljubitelje knjiga, koji su navikli da čekaju godinama na nove delove.

E, da. Prema prvim procenama, Samsung Galaxy Fold Game of Thrones će koštati oko 7.700 dolara.

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...