Gvardiola rekao svoje, Ramadani čovek za vezu, Juventus ima novog trenera?!

326

Izgleda da više nema nikakve dileme. Pep Gvardiola se nije dao slomiti, treći put je odbio Juventus, ne može u ovom trenutku da napusti Siti, pa je aktiviran dogovor koji je italijanski šampiona imao.

Mauricio Sari je novi trener Juventusa, informacije iz Engleske govore da će dobiti ugovor na tri godine vredan oko 7 miliona evra.

Italijan koji će se u sredu boriti sa Čelsijem za trofej LE protiv Arsenala je imao dobru sezonu, osvojio treće mesto u PL, stigao do Liga kupa, ako osvoji evropski trofej biće zaista čudno što ga se Čelsi odriče, ali sa druge strane nema podršku navijača, a i većina fudbalera nije zadovoljna njegovim radom.

Sari ima ugovor još dve godine, želeo je da ostane, ali od toga nema ništa, čak ni trofej u LE neće naterati Čelsi da promeni mišljenje, oni žele Franka Lamparda naredne godine na klupi.

Sari nije imao posebne uslove kada je Juve u pitanju, očekuje se da će rehabilitovati Ruganija koga je želeo u Čelsiju, da će pokušati da ubedi čelnike da Iguain ostane, a ni u kom slučaju ne želi da se odrekne Pjanića i Dibale, kao i Bernadeskija. Ono što mu je potrebno je eventualno jedan štoper, kao i pojačanje po bokovima, već se priča o Albancu Hisaju koji je kod njega u Empoliju i Napoliju igrao sjajno, ali je kod Anćelotija ostao bez mesta u timu. Naravno, nezaobilazan je Žorginjo koga je Sari iz Napulja poveo u London, ali jasno je da će svi igrači koji su blistali pod Sarijem biti dovođeni u vezu sa Juventusom…

Inače, čitav posao vodi Falji Ramadani koji bi trebalo da postigne dogovor, on je imao ulogu prošle godine kada je oslobodio Sarija obaveze prema Napoliju.

Priča se da će Čelsi tražiti odštetu od 5 miliona da pusti Sarija odmah posle finala LE, a italijanski mediji tvrde da je Gvardiola savetovao Juventusu baš svog prijatelja, i da u klubu veruju da bi Sari mogao da odradi posao dve sezone dok čekaju da Pepu istekne ugovor sa „Građanima“.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...