Heroj Miha se krio u kupatilu, dobio šampanjcem po glavi, na kraju molba navijača, odgovor će sačekati!

429

Siniša Mihajlović je dobio ovacije na početku utakmice sa Napolijem, spasao je Bolonju, osvojio neverovatnih 30 bodova u 17 mečeva i tim koji je video Seriju B doveo na 10. mesto.

Navijači su tokom meča skandirali „Miho ostani“, Felsinei su dobili Napoli, a Srbin je odmah posle meča dok je stadion slavio otišao u svlačionicu.

„Ne pozdravljam navijače, čak i da smo osvojili trofej, to je do igrača, oni su najzaslužniji, na treneru je da napravi taktiku“, kaže Mihajlović.

Priznaje da se sakrio posle meča, ali su ga fudbaleri pronašli.

„Sasuli su mi dva litra šampanjca na glavu, za završetak sezone“, dodaje Srbin koji se krio u kupatilu…

Igrači ne mogu da veruju da će otići.

„Mora da ostane, ne mogu da zamislim tim bez njega“, kaže Blerim Džemaili.

Gazda Saputo je u gradu, Miha je priznao da danas slede razgovori.

Problemi su njegova primanja jer će tražiti veći novac od Bolonje pošto ih je ostavio u ligi, ali želi garancije da će kanadski vlasnik uložiti veći novac u pojačanja.

Bolonja mora da pravi novi tim, nekoliko ključnih igrača su na pozajmici poput Pulgara, Vojinovića, Orsolinija, Matijela, Sansonea, Sorijana. Neki će biti otkupljeni, ali Mihajlović želi ulaganja kao dokaz većih ambicija Emilijana.

Saputo ima novac, međutim, pitanje je koliko je spreman da plati trenera, uz to Mihajlović čeka rasplet u Laciju, Simone Inzagi nije produžio ugovor, čeka Juve ili Milan, za ovo prvo šanse su male. Ali, ako sedne na klupu „Rosonera“, Mihajlović će biti gotovo sigurno novi trener Lacija.

„Pričaću sa predsednikom pa ćemo videti, ne može to da se završi za jedan dan“, objasnio je Srbin…

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...