Novi detalji potrage za ubicom iz Novog Sada

335

Policija obezbeđuje kuću u ulici Petefi Šandora 156b u kojoj se dogodio stravičan zločin, kao i kuću u Veterničkoj ulici broj 51 u kojoj je živeo Goran, a jake policijske snage vidljive su širom grada i u okolini.

Prošla su tri dana od monstruoznog zločina u Novom Sadu, a Goran Janković (37) koji je osumnjičen da je naočigled svoja dva maloletna sina macolom ubio suprugu Mirjanu (32) i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić, još nije pronađen i uhapšen, ali se, kako saznajemo, oko njega „steže obruč“.

Kako „Blic“ piše pozivajući se na izvore iz istrage da se oko ubice metodom eliminacije potencijalnih jataka koji bi mogli da skrivaju trostrukog ubicu polako se steže obruč.

„Čitav policijski korpus dignut je na noge. Veliki broj policajaca radi na ovom slučaju i dobijaju samo par sati za odmor pa se vraćaju na teren. I policiji i javnosti je u interesu da se ovaj slučaj što pre reši“, rekao je sagovornik lista.

Dodaje i da se intenzivno pretražuje teren na potezu dunavskog nasipa od Novog Sada do Veternika, Futoga i Begeča jer postoje određene indicije da je možda izvršio samoubistvo.

„O profilu zločinca ovoga puta izlišno je pričati, ali je praksa pokazala da u najvećem broju slučajeva takvi ljudi nakon što shvate šta su uradili sami sebi oduzmu život. Ističem, ne znači nužno da se to sada desilo. To je samo jedan od mogućih scenarija kako bi ova tragedija mogla da se završi“, Prenosi list izjavu neimenovanog izvora.

 

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...