Otac je sa decom otišao u prodavnicu nameštaja, ćerka (6) je utrčala u lift, tada ju je poslednji put video (FOTO)

116

Policija u nemačkom gradu Potsdamu od subote intenzivno traga za šestogodišnjom Tuong An N, koja je nestala u prodavnici nameštaja u delu grada Drevic.

Devojčicu, koja nosi vijetnamsko ime, otac je poslednji put video u subotu, 25. maja, oko 15.30. On je poveo Tuong An, i još troje dece, u robnu kuću nameštaja „Porta“, a kada su posle kupovine hteli da se spuste liftom u prizemlje, Tuong An je potrčala ispred njih i sama ušla u lift.

Otac je video Tuong An kako izlazi iz lifta u prizemlju i napušta zgradu. Posle toga je otrčala na desnu stranu, prema prodavnici nameštaja „Boss“ i nestala. Otac je sa ostalom decom potrčao za njom, ali nije mogao da je nađe. Pozvali su policiju i prijavili nestanak.

Policija je odmah organizovala potragu uz pomoć pasa i helikoptera u okolini prodavnice. Uključila se i vatrogasna služba i ponovo je pretražena robna kuća. Krivična policija je sa devojčicinim ocem obišla sva mesta na koja je mogla da ode, ali bez rezultata.

Policija je pozvala stanovništvo da pomogne u potrazi, a naročito kupci koji su se u popodnevnim časovima vozili liftom i primetili devojčicu.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...