Matić ugostio čelnike FSS, klubovima sa Uba deljena oprema (FOTO)

198

Predsednik FSS Slaviša Kokeza je sa svojim saradnicima boravio u regionu opštine Ub, a domaćin im je bio reprezentativac, fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić.

U SC „Matić“ opremu su dobili klubovi Jedinstvo, Vrelo sport, Brezovica, Radnik, Trlić, Banjani, Sovljak, Tvrdojevac, Tulari, Paljuvi, Čučuge, Joševa, Kalenić, Šarbane, Crvena Jabuka, Pambukovica, Vrelo i Gunjevac.

Takođe, novu opremu imaju i Rudar Radljevo, Polet Takovo, Zvizdar, Omladinac Kalinovac, Dokmir, Budućnost Slatina, OFK Takovo, Stublenica, Murgaš, Jedinstvo Milorci, Kolubara Liso Polje, Sloga Vrhovine, Vukona, Brgule, Strelac Kožuar, Sloga Lončanik, navodi se u saopštenju na sajtu FSS.

Predsednik FSS Slaviša Kokeza zahvalio je domaćinima i Nemanji Matiću na prijemu.

„Došli smo na poziv velikog fudbalera i čoveka, našeg reprezentativca Nemanje Matića, da uručimo opremu klubovima sa opštine Ub, ali i da vidimo šta je to što još Fudbalski savez može da učini i pomogne klubovima iz ovog regiona. Sve u saradnji sa Fudbalskim savezom regiona Zapadne Srbije kako bi u bliskoj perspektivi delovali i nešto konkretno uradili“, rekao je on.

FOTO: FSS

Jedan od kapitena reprezentacije Srbije Matić rekao je da će klubovi imati koristi od nove opreme i da će to na neki način biti veći podsticaj za njih da se u budućnosti razvijaju i napreduju.

On je rekao da želi što zbog povrede neće moći da igra za reprezentaciju u predstojeće dve utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

„Nadam se da ćemo nastaviti seriju dobrih rezultata već na sledećem meču protiv Ukrajine koja je izuzetno ozbiljna i kvalitetna reprezentacija. Sa pozitivnim rezultatom u Lavovu, a kasnije i protiv Litvanije u Beogradu, sigurno da bismo napravili značajan korak ka EP 2020“, naveo je Matić.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...