Novinar TV Prva napadnut kod Zubinog potoka (FOTO)

88

Novinar beogradske televizije Prva Zoran Maksimović napadnut je kod Zubinog Potoka gde je u toku akcija kosovske policije.

Prva reakcija predsednika Srbije na upad ROSU na sever Kosova

Prema informacijama te televizije, pripadnici ROSU zaustavili su Maksimovića, koji je pošao u susret barikadama postavljenim na magistralnom putu prema Zubinom Potoku, i potom mu oštetili automobil.

Dramatično u opštini Zubin potok: Pucnjava, ima povređenih, bacaju šok bombe (FOTO, VIDEO)

Prema rečima reportera Zorana Maksimovića, koji se nalazi u Zubinom Potoku, automobil Prve televizije potpuno je oštećen u pucnjavi kosovkse policije ROSU i opštem metežu. Vozila hitne pomoći prevozila su ljude, a čuli su se pucnji i šok bombe.

Đurić: Do zuba naoružani albanski specijalci u ovom trenutku napadaju Srbe u Zubinom potoku

Situacija je, kako kaže, poput ratnog stanja, ljudi su zabarikadirani u svojim kućama, a dobar deo njih je pobegao u šumu. I sam reporter TV Prve javio se iz skloništa i navodi da će teško, u skorije vreme, uspeti iz njega da izađe, piše TV Prva.

Vučić se obratio javnosti povodom upada ROSU na sever Kosova

Pripadnici kosovskih specijalnih jedinica rasturaju barikade koje srpsko stanovništvo postavlja na potezu od sela Donje Varage prema Zubinom Potoku.

Dramatično u opštini Zubin potok: Pucnjava, ima povređenih, bacaju šok bombe (FOTO, VIDEO)

U jutrošnjoj akciji specijalnih jedinica kosovske policije, koja je i dalje u toku, uhapšena su 23 pripadnika srpske i bošnjačke nacionalnosti, sa izgovorom borbe protiv kriminala i korupcije.

Vučić upozorio šta će se dogoditi ako se naruši ustavni poredak i životi ljudi

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...