Sukob Obradovića i Šormaza u Skupštini Srbije

243

Konferenciju za medije poslaničke grupe Dveri u Narodnoj skupštini danas je obeležio verbalni sukob šefa te poslaničke grupe Boška Obradovića i narodnog poslanika SNS Dragana Šormaza.

Obradović se tokom konferencije, na kojoj je govorio o jutrošnjim dešavanjima na KiM, u jednom trenutku obratio Šormazu rečima: „Evo ga NATO lobista“ i upitao ga „gde ti je danas NATO da reaguje i zaštiti Srbe na KiM?“.

Šormaz je na to uzvratio Obradoviću: „Kada si ti poslednji put bio na KiM, ko si ti da me to pitaš?“

U raspravu se uključio i poslanik SNS Vladimir Ðukanović koji je Obradovića nazvao „agentom i izdajnikom“.

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Ðukanović, koji je danas bio u društvu stranačkog kolege Dragana Šormaza kada ga je napao Boško Obradović, rekao je novinarima da predsednik Dveri dolazi u parlament samo sa ciljem da izazove incidente.

“Videli ste šta se dogodilo. Najnormalnije smo stajali i slušali besmisleno izlaganje Obradovića. Iz čista mira je počeo da proziva Šormaza i da ga vređa. Inače, on svaku konferenciju za štampu drži sa ciljem da napravi incident, da nekog isproziva”, rekao je Ðukanović novinarima.

Obradović: Gde si Vesiću, prvi si mi na listi…; Vesić: Hajde, tišina fašisto i lopove…

Ðukanović je rekao i da je Boško Obradović juče sprečavao poslanike da uđu u parlament što je, kaže, čist fašizam.

Incident ispred Skupštine: Šešelj automobilom izgurao poslanike Dveri, vređao Obradovića

“On je ugrožen zato što je neko hteo da prođe kolima? Izvinite, da sam bio na mestu gospodina Šešelja isto bih odreagovao, niko nema pravo da vas sprečava da uđete u skupštinu, to je najgori fašizam. Ali ovde izgleda neki mediji od njega prave žrtvu. Videli ste sad sami da je prvi počeo da proziva Šormaza”, rekao je Ðukanović.

Obradović: Šešelj je od svog vozača tražio da nas pregazi

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...