Ako imate Huawei, čeka vas džabe takos u Meksiko Sitiju (VIDEO)

Meksikanci pokazuju solidarnost sa kineskim gigantom

78

Trgovinski rat između SAD i Kine je tek u početku, ali se već odavno svima smučio, osim možda Donaldu Trampu i njegovim partnerima. Ali, u moru loših, zabrinjavajućih i regresivnih vesti stiže i jedna baš lepa. Naime, jedan mali restoran u Meksiko Sitiju rešio je da uteši vlasnike Huawei telefona tako što će im ponuditi besplatne takose.

„Taqueria Tachitos razume vašu bol!“ – tako glasi slogan jednog malog restorana u Meksiku, koji je privukao veliku pažnju lokalnih, ali i nekih globalnih medija. Svako ko dođe sa telefonom Huawei dobiće besplatni takos, čime je vlasnik restorana David Figueiras pokazao solidarnost sa vlasnicima uređaja koji nude mnogo za malu cenu.

U Meksiku, kao i u drugim zemljama Drugog i Trećeg sveta Huawei je jako popularan zbog svega što nudi po manjim cenama.

„Odlučili smo da zagrlimo klijente Huaweija i da ne brinu. Mi ćemo vam dati takose, tako da možete biti srećni sa svojim telefonima. Odgovor u komšiluku je bio baš dobar. Svako ko dođe, odmah pokaže svoj Huawei“, rekao je Figueiras.

Prilog o ovome napravila je i kineska stanica New China TV, za koju su lokalni Meksikanci ispričali zašto vole svoje telefone.

Pogledajte:

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...