Građani odlučili: Ovo je najbolji festival u Srbiji

101

U Beogradu su danas dodeljena priznanja „Top Serbian Brands 2018“ i tom prilikom je direktoru Nišvil džez festivala Ivanu Blagojeviću uručena nagrada za najbolji festivalski brend u Srbiji.

Kako se navodi u saopštenju, prema glasovima građana, odnosno, na osnovu ankete sprovedene od 22. februara do 24. marta u 16 najvećih gradova Srbije, Nišvil džez festival proglašen za najbolji festival.

Organizatori te akcije su magazin „TOP Serbian Brands“ i portal „Best of Serbia“, a priznanja se dodeljuju u pedeset kategorija.

„Inače, ova prestižna nagrada već je postala sinonim tržišne prepoznatljivosti i izvrsnosti i naišla je na sjajan odjek u javnosti. U ovoj utakmici samo oni najbolji, najkvalitetniji i najpopularniji brendovi izdvojili su se pre svega svojim superiornim proizvodima, kreativnim marketingom i vrhunskim poslovanjem“, navodi se u saopštenju i dodaje da su glavni uslovi za dobitnike nagrade poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost u poslovanju i poslovni rezultati.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...