Veliko interesovanje, Ministarstvo produžilo rok: Ako želite da konkurišete za ovaj posao, možete samo još nekoliko dana

287

Rok za prijavu i učešće u akciji zapošljavanja najuspešnijih učenika srednjih medicinskih škola, koju su pokrenuli Vlada Srbije i Ministarstvo zdravlja, zbog velikog interesovanja produžen je do ponedeljka, 3. juna.

Prvobitni rok za prijave bio je danas, ali je Ministarstvo zdravlja donelo odluku da se rok produži kako bi svi zainteresovani uspeli da blagovremeno podnesu prijave, navodi se u saopštenju tog ministarstva u kom se dodaje da će akcijom biti omogućeno zapošljavanje 400 najuspešnijih medicinskih radnika sa srednjom stučnom spremom u zdravstvenim ustanovama u Srbiji.

Zapošljavanje je predviđeno za tri profila srednjih medicinskih škola, odnosno za zanimanja medicinska sestra – tehničar, pedijatrijska sestra, ginekološko-akušerska sestra.

U saopštenju se dodaje da se poziv isključivo odnosi na kandidate koji su završili srednje medicinske škole u školskim godinama 2014/2015., 2015/2016. , 2016/2017. i 2017./2018.

Vlada Srbije donela odluku: Raspisan poziv za zapošljavanje 400 radnika, evo ko može da se prijavi i koji su uslovi

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...